kloosterwiekers Logo

Jaarlijks gaan onze Prins, Vorst en een delegatie van de Kloosterwiekers op bezoek bij de zieken en hoogbejaarde inwoners van Ter Apel die verblijven in de ziekenhuizen, verpleegtehuizen en dergelijke in de wijde omgeving. Om een ieder te bezoeken vragen wij uw medewerking, want wij willen natuurlijk niemand vergeten een fruitmandje of een attentie te bezorgen. Als een familielid, bekende of een van uw buren langdurig ziek is, geef dan een bericht aan de Kloosterwiekers.

 

U kunt dan aangeven waar wij deze mensen kunnen bezoeken zodat we deze personen een attentie kunnen overhandigen. Speciaal denken we hier aan mensen die verblijven in ziekenhuizen of verzorgingstehuizen. U kunt hierover Jan Kruit (06 1145 5448) of Jan Albert Hoiting (06 1186 7674) benaderen of een mail sturen naar info@kloosterwiekers.nl  

Doe het even….! U doet er ons, maar vooral diegene die het betreft een groot plezier mee. 

Het bezoeken van zieken en inwoners van 80+ vindt dit jaar plaats op donderdag 16 februari vanaf 9.30 uur. De zieken in de ziekenhuizen in de wijde omgeving kunnen op zondag 19 februari een bezoek van Prins en Vorst verwachten.