FAQ

Carnavalsfeest

De optocht start 14:00 uur op de havenstraat. Parkeren kan het beste op de aangegeven plekken (volg de borden). Het centrum is vanaf 12:00 deels afgesloten voor verkeer.

Na de optocht kun je zonder ticket het terrein op en de grote tent bezoeken.

Na het carnavalsfeest worden de gevonden voorwerpen op de social media bekend gemaakt. Voor vragen kun je mailen naar feesttent@kloosterwiekers.nl.

Het feest begint zaterdag 18 februari om 16:00 direct na de optocht tot 18:00 uur.

In de avond begint het programma om 19:00 tot 03:00 uur, de muziek gaat om 02:00 uur uit.

Zondagavond is de tent open vanaf 19:00 uur tot 00:00 uur.

Prijsuitreiking start zondagavond om 20:30 uur.

Adviesleeftijd is 16+ voor het bezoeken van het evenemententrein buiten de kindermiddag (zondag) om.

Klik op onderstaande afbeelding om de huisregels te bekijken:

Via de plattegrond kun je zien waar de voorzieningen zijn zoals muntverkoop en toiletten. (klik op de afbeelding)

FAQ

Ticket informatie

Geen nood! Wanneer je op onze ‘ticket-kwijt’pagina van Ticketdog je ordernummer invult zorgen zij, dat je de tickets nogmaals toegestuurd krijgt.

Ticket kwijt pagina >

Geen zorgen. Je kunt je tickets vanaf je mobiele telefoon laten scannen. Zorg er wel voor dat je scherm niet kapot is en de ticket goed leesbaar is.

Het versturen van de tickets kan bij momenten van grote drukte even duren. Dit kan variëren van 5 minuten tot een paar uur. Heb je na deze periode je tickets nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze partner Ticketdog via de contact pagina.

 

Wij kunnen aangekochte tickets helaas niet meer annuleren. 

De verschillende betaalmethodes die wij aanbieden zijn: iDEAL, Bancontact, SofortBanking, Paypal.

Het gebeurt soms, vooral bij creditcards, dat een betaling geweigerd wordt door je creditcard-provider. Dit ligt helaas buiten onze invloed en de reden voor het weigeren van de betaling is voor ons niet te achterhalen. Wij raden je aan om een andere betalingsmethode zoals iDEAL te kiezen.

Jazeker! Onze website maakt gebruik van een beveiligde SSL-verbinding. Dat betekent dat alle data zoals e-mailadressen, wachtwoorden, adresgegevens, etc. die je invult, versleutelt naar onze servers worden verstuurd.
Deze gegevens zullen wij nooit met derde partijen delen, mits wij hiervoor toestemming van je hebben gekregen. Alleen onze partner Ticketdog heeft toegang tot je persoonsgegevens onm je bestelling te verwerken.