Kloosterwiekers

Jubileum 55 jaar

Ieder jaar maken de Kloosterwiekers samen met de inwoners van Ter Apel en wijde omgeving een groot feest van het carnaval op het Klooster en de Wieke.
Volgend jaar wordt extra bijzonder, want op 10 januari 2020 bestaat carnavalsvereniging de Kloosterwiekers 55 jaar.

In de carnavalstradities is het getal 11 het zottengetal, de Kloosterwiekers vieren dus vijf keer het 11 jarig bestaan. Die mijlpaal wordt vanzelfsprekend uitbundig gevierd met extra activiteiten.

Zoals een receptie voor leden en oud-leden, een jubileummagazine, een festival voor de dansmariekes van alle carnavalsverenigingen uit de regio, een badeendjes race en een historische carnavalsoptocht. Ook wordt een compleet nieuwe prinsenwagen gebouwd.

Om deze extra activiteiten te kunnen betalen wordt een verloting gehouden. Op zaterdag 11 mei gaat de officiële verkoop van de loten van start. De loten kosten vijf euro en worden huis-aan-huis aan de man gebracht.

De loten zijn ook verkrijgbaar bij Echte Bakker Bos, DA Drogist Van der Tuuk, Het Klooster Wonen, Living & Lifestyle, Expert Telkamp en Jumbo Stuulen.

Op 10 november, vlak voor de start van het nieuwe carnavalsseizoen worden de winnaars van de verloting bekend gemaakt. Door middel van een badeendjes race in het kanaal aan de Hoofdstraat. Ieder lot vertegenwoordigt een lotnummer, er zijn zes prijzen. De hoofdprijs is maar liefst 1500 euro.

 

Prijzenschema

Eerste prijs € 1500,- Vierde prijs € 500,-
Tweede prijs € 1000,- Vijfde prijs € 400,-
Derde prijs € 750,- Zesde prijs € 349,-

(maximaal aantal te verkopen loten 5000 stuks a €5,- per lot)

Vergunning verleend door de gemeente Westerwolde op

14-11-2018 onder nr. Z/18/079982

Klik hier voor het reglement van de verloting.

 

 

 

 

Bij voorbaat dank,

De jubileumcommissie CV de Kloosterwiekers

Voor vragen kunt u terecht bij Bob Bianchi op telefoonnummer: 06-46592720

Volg ons op Twitter