Kloosterwiekers

Jubileum 55 jaar

Carnavalisten,

Ieder jaar maken we samen met jullie een groot feest van het carnaval tussen het Klooster en de Wieke. Maar volgend jaar wordt extra bijzonder, want op 10-1-2020 precies bestaat cv de Kloosterwiekers 55 jaar! Zoals jullie weten staat 55 in het land der zotten voor 5 keer 11. Feest dus! Dit laten wij natuurlijk niet zomaar voorbij gaan, daarom hebben wij als carnavalsvereniging de Kloosterwiekers besloten om van dit jubileum iets bijzonders te maken en dit uitbundig en samen met jullie te vieren.

Wij zullen o.a. een aantal extra activiteiten organiseren en de bestaande activiteiten een extra en feestelijk tintje geven.

Om jullie alvast enige indruk te geven van de extra activiteiten die we organiseren:

  • Receptie, een aanvulling (geschiedenis van de laatste 11 jaar) naast het boek dat tijdens het 44-jarig bestaan is uitgegeven
  • Groots dansmarieke festival
  • Badeendjesrace
  • Historische optocht op 13 juni 2020 zoals die 55 jaar geleden heeft plaatsgevonden

Om deze extra activiteiten te financieren hebben wij natuurlijk ook jullie hulp nodig!

Gedurende het komend carnaval seizoen zullen een aantal middenstanders en de leden van de Kloosterwiekers loten verkopen waarbij grote prijzen te winnen zijn!

De prijsbepaling zal plaatsvinden door middel van een spectaculaire badeendjesrace op 10 november 2019 in het kanaal in het centrum van Ter Apel.

Voor vragen kunt u terecht bij Bob Bianchi op telefoonnummer: 06-46592720

Wij gaan er vanuit dat we op jullie steun kunnen rekenen zodat we er voor iedereen een fantastisch feest van kunnen maken in het carnavalsgekke Ter Apel! Alaaaaaf!

 

 

Klik hier voor het reglement van de verloting.

 

Help ons en koop alvast de loten!

 

Bij voorbaat dank,

De jubileumcommissie CV de Kloosterwiekers

Volg ons op Twitter